27-02-11

Overwinning in Dour

Hey,

Vandaag nam ik deel aan de CC in Dour. De regen van de voorbije dagen zorgde ervoor dat de omloop er drassig bij lag. Ook de wind maakte de wedstrijd extra zwaar.

Ik had besloten niet te snel te starten en afwachtend te lopen. Na de eerste ronde had ik samen met Astrid een kleine voorsprong. Net voor de heuvel jaagde ik het tempo de hoogte in. Ik probeerde dit tempo goed aan te houden en al gauw had ik enkele metertjes voorsprong. In de weide kon ik nog een beetje meer uitlopen op mijn achtervolgers. Aan de eindstreep had ik 2 handen vol seconden voorsprong op Astrid. Tevreden mocht ik op het hoogste schavotje staan.
In de eindstand van de CC eindig ik tweede. Door een blessure in de maand december kon ik jammer genoeg niet aan alle wedstrijden deelnemen.

Nu rest er voor mij nog één belangrijke afspraak dit seizoen, het BK in Oostende op 13 maart.

Dank aan mijn trainer Eric en de andere naar Dour afgezakte atleten om steeds voor mij te supporteren. Speciaal proficiat aan Marc met zijn zoveelste crosscuptitel. Deze titel is een mooie beloning voor je inzet en inspanningen, Marc! Ook trainingsmakker Ronny liep een mooie wedstrijd.

Tot op het BK !

P.S. Graag wil ik nog eens iedereen bedanken die een stem uitbracht voor mijn klas! Dankzij jullie steun stoten we door naar de finale!

Groetjes

Camilla

20:19 Gepost door Camilla | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Camilla , je bent weer helemaal terug en nu nog de titel ook , maar wie twijfelt daaraan ?
Heb inmiddels ook je school gesteund en met succes zeker ...

Gepost door: martin | 28-02-11

Proficiat met je overwinning. Op naar het BK!
Groetjes X

Gepost door: Katrijn | 01-03-11

De commentaren zijn gesloten.