14-02-11

Winst in Hannuit

Hallo,

Gisteren nam ik deel aan de CC in Hannuit. Na mijn eerste plaats van vorige week had ik veel zin om terug een goede prestatie neer te zetten. Ook al was het in het verre Hannuit, toch waren er veel Oost-Vlaamse atleten aan de start.

Reeds van bij de start liep ik aan de leiding. Ik kon meteen een mooi tempo lopen en al gauw had ik enkele metertjes voorsprong. Stilaan kon ik die voorsprong uitbreiden met 10 seconden en zo finishte ik als eerste.

Na mijn wedstrijd kon ik nog supporteren voor clubmakker Marc die leider is in de crosscup. Hij liep een zeer sterke wedstrijd en maakt aldus een grote kans op een volgende eindoverwinning! Dikke proficiat Marc!

En nu iets anders…

Met mijn klas, 5 Latijn-Wetenschappen, hebben we in de kerstvakantie een fantastisch filmpje opgenomen over de opwarming van de Aarde. Wij nemen immers deel aan de prestigieuze POLAR QUEST-wedstrijd. Het filmpje viel blijkbaar in de smaak van de jury want we zitten in de halve finale! Maar wij willen uiteraard een finaleplaats en dit kan enkel en alleen met jullie hulp door een stem uit te brengen!

Bezoek http://www.educapoles.org/nl/forms/polarquest_poll/.  Hier kan je het filmpje bekijken en ook het stemformulier. Om een stem voor ons uit te brengen , moet je Leiepoort Campus Sint-Hendrik Deinze aanvinken. Als je stemt, maak je een kans op een cadeaucheque van A.S. Adventure ter waarde van 250 euro, de organisatie schenkt tot 3 cadeaucheques weg!

Alvast bedankt!

Hieronder nog enkele foto's van Jörgen Lammens! Bedankt!

DSC_4093.JPG

DSC_4097.JPG

DSC_4100.JPG

 

Ook wil ik graag nog enkele foto's van vorige week posten. Deze kiekjes zijn gemaakt door Gaby De Vos.

DSC_0134-800.jpg

 

DSC_0148-800.jpg DSC_0155-800.jpg

 

Vele groetjes

Camilla

 

18:44 Gepost door Camilla | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.