05-02-11

Een titel erbij!

Hallo,

Eindelijk… Na een dikke 2 maanden zonder wedstrijden nam ik vandaag deel aan het provinciaal kampioenschap in Deinze. De afgelopen weken verliepen de trainingen naar wens waardoor ik vol goede moed naar dit PK kon toeleven.
Op dit kampioenschap had ik op mijn eigen trainingsdomein 3100 meter te overbruggen. De kleine heuveltjes en vettige ondergrond maakten het parcours toch wel lastig. Ook de felle wind was vandaag een grote tegenstander.

Ik besloot rustig te starten zodat ik het tempo in de wedstrijd stilaan kon opdrijven. En zo gezegd, zo gedaan. Ik nam een goede start en na de eerste bocht liep ik meteen aan de leiding. Met nog 1 grote ronde voor de boeg dreef ik het tempo een beetje op. Al gauw losten enkele atleten. Astrid Verhoeven, mijn grootste tegenstandster, was de enige die nog kon volgen. Wat verder moest ook zij enkele metertjes prijsgeven. Deze voorsprong kon ik heel langzaam uitbouwen. Met een 20-tal meter voorsprong overschreed ik de eindstreep als eerste. Ik ben heel erg blij dat ik voor eigen publiek op het hoogste schavotje kon schitteren.

Verdere podiumplaatsen van de atleten van AC Deinze : een gouden plak voor Ronny bij de masters (45+). Ook Marc(50+) en Katrijn mochten het podium op als 2-de. Ellen was erg tevreden met haar bronzen medaille.

Graag wil ik hierbij nog eens alle supporters bedanken voor de felicitaties en aanmoedigingen. Jullie schreeuwen mij echt vooruit.

Nu is het uitkijken naar de volgende wedstrijd. Ik kom volgende week aan de start van de CC in Hannuit. Daar zal ook een interland plaatsvinden tussen België en Groot-Brittannië. Met 4 andere Belgische scholieren ben ik geselecteerd om voor het Belgische team uit te komen. Ik zal alvast proberen mijn mannetje (of beter vrouwtje J) te staan.

 

Vele groetjes,

Camilla

17:51 Gepost door Camilla | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

SUPER !

Eindelijk ! Lang geleden dat ik je weer kon aanmoedigen ! Maar wat was ik blij toen ik vandaag weer onze Camilla zag komen, lopen en winnen !!! Dikke proficiat ! Volgende week naar Hannuit ! Kan ik je weer 'vooruit schreeuwen !'
Tot woensdag op training ! Pas op hé ! 'Interim trainer' is streng !

Gepost door: Marc | 05-02-11

proficiat!!! je staat er weer he ;) xx

Gepost door: Jenna | 05-02-11

De commentaren zijn gesloten.