14-11-10

Overwinning in eigen Deinze

Hallo,

Vandaag vond de 14e Grote Prijs van de stad Deinze plaats. Dit is een organisatie van mijn eigen club en daarom kwam ik extra gemotiveerd aan de start! Door de vele regen van de voorbije dagen was de omloop een beetje gewijzigd. Het parcours was zeer gevarieerd. Goed beloopbare stroken werden afgewisseld met modderige stukken. Kortom , een echt ouderwetse cross!

Omstreeks half drie vertrokken 35 scholieren meisjes voor een afstand van 2600 m. Na de start nam ik de koppositie in handen. Ik liep het eerste kleine rondje een goed tempo. Bij het ingaan van de 2e ronde liep ik nog steeds op kop en op de goed beloopbare stroken voerde ik het tempo een beetje op. Al vlug had ik enkele metertjes voorsprong op Astrid. Deze voorsprong bleef gelijk en ik kwam als eerste over de eindstreep. Dolgelukkig kon ik op het hoogste schavotje plaatsnemen! Ik was blij een overwinning te kunnen binnenhalen op ‘eigen terrein’.

Zondag kom ik aan de start van de 3e CC manche in Roeselare. Het parcours zal alvast niet van de poes zijn!

Foto's volgen later.

Groetjes

Camilla

19:50 Gepost door Camilla | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Camilla,

Zelden zo genoten als na de omhelzing na de aankomst. Superblij was ik ! En wat een stimulans om zelf ook goed te presteren !
En volgende week doen we zo verder hé.

Gepost door: Marc | 14-11-10

Proficiat met je prestatie!

Groetjes Layla

Gepost door: layla | 15-11-10

De commentaren zijn gesloten.