24-10-10

CC Relays Gent

Hallo,

Het is al een tijdje geleden dat ik hier een berichtje achterliet. Nu het veldloopseizoen gestart is, zal er vaker een verslagje verschijnen.
Na mijn zeer mooi zomerseizoen nam ik enkele weekjes verdiende rust. Stilaan begon ik terug op te bouwen naar het winterseizoen.
Ter voorbereiding van het crossseizoen trok ik vorig weekend met mijn clubmakkers op stage naar Herentals. Het was een zeer tof weekend!

Vandaag nam ik deel aan mijn eerste wedstrijd van het seizoen. De CC Relays werd georganiseerd aan het strand in het recreatiedomein de Blaarmeersen in Gent. Samen met Ellen en Jana vormde ik een ploegje bij de scholieren. Jana legde de kortste afstand af, 1000m . Ellen mocht als 2e starten en nam 1500 meter voor haar rekening. Ik mocht als laatste aantreden en liep eveneens 1500m. Mijn twee clubgenoten , die nog maar cadetten zijn, liepen allebei een zeer sterke wedstrijd. Ik ontving de stok in de 7e positie. Ik startte snel maar een klein opstakel op het parcours liet mij een beetje afremmen. Ik nam mijn bocht een beetje te kort en ik botste met mijn hoofd tegen een lantaarnpaal. Hierdoor was ik wat uit mijn ritme. Ons ploegje eindigde op de 5de plaats. Hiermee zijn wij zeer tevreden. Ik voelde dat de conditie al zeer behoorlijk is.

In de herfstvakantie mag ik mee op BOIC-stage naar Vittel.

Groetjes en tot op de volgende wedstrijd.

Camilla

20:51 Gepost door Camilla | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |