05-09-10

Belgisch kampioen 1500!

Hallo,

Traditioneel staat het eerste weekend van september het Belgisch kampioenschap voor cadetten en scholieren op het programma. Dit jaar vond dit kampioenschap plaats in Oordegem.

Met 17 atletes stonden we aan de start van de 1500. Ik nam van in het begin de koppositie in handen en ik probeerde een vast tempo aan te houden. Al gauw had ik enkele metertjes voorsprong en die breidde zich dan ook stilaan uit. Ik finishte als eerste in een tijd van 4.32.80. Mijn negende Belgische titel was binnen! Op het podium mocht ik plaatsnemen naast Sara (zilver )en Julie (brons) .

Dit BK was mijn laatste wedstrijd van het zomerseizoen. Ik kan terugblikken op een uitstekend pisteseizoen waar ik mijn tijden op 800 en 1500 een flink stuk aanscherpte. Vooral mijn deelname aan het WK in Moncton was een leerrijke en onvergetelijke ervaring. Deze Belgische titel was dan ook de kers op de taart! Nu geef ik mijn lichaam enkele weekjes rust en dan begint de opbouw naar het winterseizoen alweer.

Graag wil ik enkele mensen bedanken die mij zoveel steunen. Mijn mama,papa en zus verdienen een pluim om steeds paraat te staan om mij naar de trainingen te brengen en mij op wedstrijden een duwtje in de rug te geven.
Verder wil ik het werk van mijn trainer Eric nog eens in de verf zetten. Hij stelt steeds doordachte trainingsschema’s op en is aanwezig op alle wedstrijden! Dank hiervoor.
Ook de medische begeleiding van dokter Kris Peeters en mijn kinesist wil ik speciaal vermelden.
En tot slot mijn trainingsmakkers die steeds achter mij staan en de trainingen zeer aangenaam maken! Ook alle andere mensen die voor mij supporteren wil ik bedanken.

Nu eerst enkele weekjes genieten ! Ik kijk al uit naar de crossen.

DSC05329-800.jpg

Groetjes,

Camilla

19:41 Gepost door Camilla | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Een hele dikke proficiat met je titel. Een mooie afsluiter van een knap seizoen. Die weekjes rust heb je dan ook meer dan verdiend !
Vele groeten,

Kris, Marleen en Linske

Gepost door: kris peeters | 05-09-10

Proficiat Camilla !!
Tot volgende week ergens, geniet maar van je rust

Gepost door: Steven | 06-09-10

Nog maar eens proficiat met deze titel !
Geniet van je rust want vanaf begin oktober mag je een masterke verwachten tijdens cross trainingen !
DIKKE ZOEN
VOOR DE KAMPIOEN

Gepost door: marc | 08-09-10

een dikke proficiat met je titel,en dan nog als 1e jaars,dan
wil dat toch wel zeggen dat jij een supertoptalentje bent ze,als jij het nie ver brengt dan weet ik het ook nie ze :)je hebt je rust dik verdiend,na je topjaar met al jou titels en deelname aan het wk,we mogen het komende jaar veel verwachten van jou,als 2e jaar scholier,er gaan nog veel titels bij komen,je bent echt goed bezig ! ;)

groetjes dylan

Gepost door: dylan | 01-10-10

De commentaren zijn gesloten.