13-07-10

KBC-Nacht en vertrek naar WK -20 in Moncton

Hallo,

Zaterdagavond nam ik deel aan de KBC-nacht in Heusden-Zolder. Er was een 800m -23 jarigen gepland in het hoofdprogramma en ik was hiervoor geselecteerd. Dit was een ideale voorbereiding op het komende WK juniores in Canada. Ik was zeer tevreden dat ik op zo’n grote meeting in het hoofdprogramma mocht aantreden.

Nadat ik door de camera’s in beeld werd gebracht, mocht ik omstreeks 20u van start gaan. Na een zeer vlotte start belandde ik in 4e positie. Door het hoge aanvangstempo liet ik mij wat uitzakken. Toch gaf ik mij niet zomaar gewonnen en ik perste er nog eens alles uit. Ik kon nog heel wat metertjes goedmaken en ik eindigde toch mooi 3e.  Als 1e Belgische finishte ik in een tijd van 2.06.89. Dit is mijn 2e beste prestatie ooit! De vele aanmoedigingen hebben mij de laatste 100 m vleugels gegeven.

Het was een zeer mooie ervaring om te kunnen deelnemen! Op het podium staan voor een massa volk was een bijzondere gebeurtenis.

Nu is het uitkijken naar het WK in Moncton. Woensdagmorgen vertrek ik met het vliegtuig  voor een lange reis. Op dinsdag 20 juli omstreeks 10u lokale tijd(15 uur Belgische tijd)mag ik daar dan aantreden in de reeksen voor een 800 m

Ik hoop jullie van daaruit op de hoogte te kunnen houden.

Als je op onderstaande link klikt zie je een affiche gemaakt door Bart Ingelaere. Bedankt Bart!

camilla canada affiche.pdf

Hieronder enkele foto's van Jörgen Lammens.

DSC_9062.JPG

 

 

 

 

DSC_9066.JPGDSC_9064.JPGDSC_9068.JPGVele groetjes.

Camilla

19:26 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dikke proficiat met je mooie prestatie op de KBC-nacht! Nu de lijn doortrekken naar Moncton.. Ik weet dat je het kan en ik geloof in jou! Vergeet niet iets in je spikeszak te steken ;-) Geniet er vooral van want het is voorbij voor je het weet! Heel veel succes meisje!!

Dikke zoen en ik denk aan jou !!

Gepost door: Katrijn | 13-07-10

Proficiat !!
Veel succes in Canada !!!! : )

We zullen duimen.

GRTZ
Jean-B

Gepost door: Jean-Baptist | 14-07-10

Dikke proficiat met je wedstrijd in Heusden-Zolder!

En nu Canada... veel succes meid, geef er daar een ferm lap op je hebt niks te verliezen maar vergeet vooral niet om er van te genieten !!!

Succes,
Jörgen & Co

Gepost door: Jorgen | 14-07-10

enjoy!

Gepost door: Natan | 15-07-10

De commentaren zijn gesloten.