04-07-10

Start 2e deel zomerseizoen

Hallo,

Na mijn recordrace begin juni in Oordegem deed ik het enkele weekjes rustiger aan. De spikes werden ingeruild voor de studieboeken. De examens verliepen zeer goed en tussendoor kon ik ook op een laag pitje blijven trainen.
Dinsdag mocht ik mijn rapport afhalen en het was uitstekend! Nu kan ik genieten van een mooie vakantie!

Gisteren liep ik terug een wedstrijd in Oordegem. Deze keer was het een Flanders Cup. Ik besloot samen met mijn trainer om mij in te schrijven voor een 400m. Dit is een goede voorbereiding voor mijn komende wedstrijden.

Ik werd ingedeeld in de B-reeks in het hoofprogramma. Vanuit baan 8 had ik niet zo een goed zicht op de wedstrijd. Ik startte relatief traag maar ik kon toch mooi finishen. Mijn tijd: 57.72. Dit is 8 honderdsten boven mijn persoonlijk record. Met deze chrono mag ik zeker blij zijn.

Op naar de volgende wedstrijd!

Groetjes

21:07 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mooi zo! Prachtige resultaten op school en een mooie start van het tweede deel van de zomer. Nu uitkijken naar Canada... Ik duim vanop de eerste rij (maar wel vanuit Belgie jammer genoeg!), ik geloof in je dat je daar een prachtprestatie zal neerzetten!
Go for it!

Gepost door: Katrijn | 07-07-10

Veel succes ! Langs deze weg wensen we je alvast heel veel succes in Canada ! We duimen van hieruit (en hopen ook dat we het hier in de States een beetje kunnen volgen !)
Vele groetjes,
Linske, Kris en Marleen

Gepost door: Linske | 07-07-10

De commentaren zijn gesloten.