10-01-10

Winst in Maldegem

Hallo,

Vandaag nam ik deel aan een regionale veldloop in Maldegem. Door de sneeuw en de vorst lag de omloop er nogal glad bij. In het bos waren er ook goed beloopbare en sneeuwvrije stroken waar ik het tempo kon opdrijven.

Omstreeks 14u15 weerklonk het startschot. Reeds kort na de start liep ik enkele metertjes voor een groepje uit . Op het eerste heuveltje had ik reeds een ruime voorsprong en deze  groeide stelselmatig uit. Zo behaalde ik mijn 7e opeenvolgende zege van dit veldloopseizoen. Ik ben heel tevreden dat ik in deze weersomstandigheden deze wedstrijd tot een goed einde bracht.

Katrijn behaalde tussen haar examens door een klinkende overwinning bij de senioren. Ook haar zus Anneleen mag tevreden terugblikken op haar wedstrijd. Andere trainingsmakkers Bert, Johan en Steven zetten hun beste beentje voor in de lange cross. Bij de cadetten meisjes kon Ellen beslag leggen op een knappe 5e plaats!

Op een volgend verslagje zal je nog eventjes moeten wachten. De komende weken zal ik volop trainen voor de buitenlandse wedstrijd in  het Duitse Neukirchen op 6 februari.

Hieronder enkele sfeerfoto's van Gaby De Vos. Bedankt!

DSC_0079-800

DSC_0088-800

DSC_0104-800

DSC_0112-800

DSC_0136-800

Groetjes.

Camilla

 

18:22 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

fenomenaal Twas weer eens one Woman show :-) Echt sterk hoor, meid! Doe zo verder! We zullen er samen staan in Neukirchen.. maar eerst nog door die vervelende examens! Bedankt voor de vermelding ;-)
Dikke zoen en tot dinsdag x

Gepost door: Katrijn | 10-01-10

Proficiat met je overwinning en veel succes met de trainingen.

Groeten

Gepost door: Jonas Van Loocke | 10-01-10

Proficiat................ ........met je 7e!
Laat nu in Neukirchen ook maar eens zien wie Camilla is :)
Succes meid, groetjes,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 10-01-10

De commentaren zijn gesloten.