22-11-09

Ook winst in Nederland

 Hallo,
Vandaag stond de internationale wedstrijd in Tilburg op mijn programma. Na de massale opkomst van de Nederlanders in Mol, waren nu ook de Belgen talrijk op post bij onze noorderburen.
Al vroeg in de ochtend vertrokken we richting Tilburg. Om 11u35 weerklonk het startschot en met ongeveer 50 atletes waren we weg. Samen met Imana en een Nederlands meisje nam ik de koppositie in handen. We hadden ruim 3700 meter af te leggen verspreid over 2 ronden.
Wanneer ik het tempo bij de 2e ronde de hoogte injoeg, moest Imana enkele meters prijs geven. Na nog een versnelling kon ook het Nederlandse meisje Marlies niet meer aanpikken. Ook tijdens de strijd om de 2e en 3e plaats bleef mijn koppositie veilig.

Ik ben zeer tevreden om ook in het buitenland een overwinning te kunnen binnenhalen. Het podium was exact hetzelfde als in Mol. Imana werd knap 3e ,Marlies Huigen kon de zilveren medaille in handen nemen en ik kon op het hoogste schavotje plaatsnemen. Een leuk toemaatje: met deze wedstrijd wonnen we het landenklassement.

Ook 2 andere atleten van AC Deinze verdedigden de Belgische kleuren.
Jonas Van Loocke werd 13de bij de scholieren jongens en Katrijn Vande Riviere behaalde een mooie vierde plaats bij de junioren meisjes.

Nu volgt er nog 1 wedstrijd: de CrossCup in Roeselare.  Ik zal daar alvast mijn beste beentje voorzetten en daarna verdiep ik me in mijn schoolboeken om de examens voor te bereiden.

Graag wil ik de fotograaf van dienst, Gaby De Vos, van AC Deinze bedanken voor de mooie foto’s. Hij zakte speciaal af naar het verre Tilburg!

Tot in Roeselare!
Camilla

 

DSC_0020b

 

DSC_0023b

 

DSC_0031b

 

 

DSC_0044b

 

DSC_0055b

 

DSC_0056b

 

 DSC_0062b

 

DSC_0180b

 

 

 

 

19:37 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Een super dikke proficiat met je overwinning in Tilburg!

Grts,
J. & Co

Gepost door: Jorgen & Shari | 23-11-09

nu ook al aan de top in de benelux. Europa wacht..

Gepost door: Bart | 26-11-09

De commentaren zijn gesloten.