15-11-09

Overwinning in Deinze

Heej!
Vandaag stond de cross van Deinze op het programma. Deze veldloop werd georganiseerd door mijn eigen club en ging door in het recreatiedomein de Brielmeersen. ’s Morgens viel er nog heel wat regen uit de lucht maar tegen de middag veranderden de regenwolken in een schitterende zon. Kortom,het was een zeer mooi herfstweertje om te lopen!

Omstreeks half drie vertrokken alle scholieren meisjes voor een afstand van ongeveer 3.530 m. Na een rappe start nam ik de koppositie in handen. Ik legde er van de eerste ronde al een goed tempo op. Al gauw moesten de achtervolgende atleten lossen en liep ik onbedreigd naar de overwinning met 47 seconden voorsprong op Julie. Voor  thuispubliek op het hoogste schavotje mogen staan is toch altijd iets speciaals! Ik genoot er dan ook ten volle van!

Graag wil ik mijn familie en supporters bedanken voor de vele aanmoedigingen tijdens de wedstrijd! Ik hoorde meerdere malen mijn naam roepen en dat gaf me extra steun! Bedankt hiervoor!

Mijn volgende cross is een buitenlandse wedstrijd  in het Nederlandse Tilburg! Ik kijk er alvast naar uit en wil ook over de grens mijn goede vorm tonen!

Hieronder zie je een foto van Bart Ingelaere.

camilla1b

Ook bedankt aan Gaby De Vos!

DSC_0264b

DSC_0268b

En tot slot de kiekjes van Jörgen Lammens!

DSC_1737


DSC_1747

DSC_1758

Vele groetjes,

Camilla

18:15 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

proficiat! De rest kwam er niet aan te pas en je liep onbedreigd naar een zoveelste overwinning. Iedereen vindt het zo vanzelfsprekend, maar jij moet er voor blijven trainen. Goed gedaan en doe zo verder! Volgende week gaan we de eer van ACD verdedigen in Tilburg! Groetjes

Gepost door: Katrijn | 15-11-09

proficiat Tja, het was qua spanning niks qua demonstratie top. Je gaat dat goed doen in NL.

Gepost door: Stormkraai | 15-11-09

Dat was een demonstratie van de bovenste plank!

Proficiat!

J & Co

Gepost door: Jörgen | 16-11-09

Wat een demonstratie Proficiat en zie ook eens de mooie foto op

www.deinze.bloggen.be

Gepost door: Stefaan | 16-11-09

Proficiat met je overwinning
er staat nog een mooie foto op atletiekfotos.be van je ...

Gepost door: layla vancompernolle | 21-11-09

De commentaren zijn gesloten.