08-11-09

Overwinning in Mol

Hallo,

Vandaag vond de 2e manche van de crosscup plaats in het zonovergoten Mol. Na de Relays van enkele weken terug was er nu een eerste individuele wedstrijd. Omdat dit een interland was tussen België en Nederland, zakten verschillende buitenlandse atleten af naar het zanderige Mol. Ook Ierse atleten waren goed vertegenwoordigd.
Vlak naast het Zilvermeer had ik als eerstejaars scholier 3 ronden af te leggen. Dat was goed voor een afstand van 2600m.
Met 35 scholieren stonden we aan de startlijn en omstreeks 13u15 weerklonk het startschot. Ik nam een goede start en volgde attent. Het tempo lag niet zo hoog in de eerste ronde. Halverwege de tweede ronde nam ik de koppositie in handen. Stilaan dreef ik het tempo op en slechts enkele atleten konden volgen. Bij het ingaan van de 3e ronde volgde nog een Nederlands meisje, Marlies, in mijn spoor. Ik plaatste een kleine versnelling maar ze kon terugkomen en met nog 300 meter voor de boeg kon ik uiteindelijk een beslissende kloof slaan. Zo mocht ik op het hoogste trapje staan en kreeg ik ook de leiderstrui van de crosscup. Ook Marlies(de Nederlandse atlete) en Imana mochten het podium op als tweede en derde.
Het was leuk eens in de Belgische kleuren te mogen lopen en zo ook mijn eerste overwinning binnen te halen.

Ook clubgenoten Katrijn (mooie vierde plaats, tweede Belgische) en Marc (zeer tevreden met zijn zevende plaats) zetten een sterke prestatie neer !

Nu is het uitkijken naar de volgende wedstrijd op 15 november die georganiseerd wordt in de Brielmeersen door mijn eigen club AC Deinze.

Allen op post daar!

Hieronder vind je enkele kiekjes van Jörgen Lammens.

DSC_1482

DSC_1484

DSC_1486


DSC_1487

DSC_1490

DSC_1494

DSC_1499

DSC_1500


DSC_1505

Lieve groetjes en tot de volgende!

 

Camilla

 

20:38 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

PROFICIAT met je prestatie, doe zo verder , verzorg je goed en geniet van je mooie uitslag
groetjes uit Oydenaarde, Chris en Timothy

Gepost door: Timothy en chris | 08-11-09

MOOI ! Mooie en verstandige wedstrijd gelopen ! Ben fier op ons trainingsmaatje ! Dank voor de lift en de vermelding op je blog !
Tot woensdag.

Gepost door: Marc | 08-11-09

Knappe prestatie Proficiat met je 'gouden'overwinning aan het 'Zilver'meer! papa van Imana

Gepost door: Roel | 08-11-09

Knap Knappe en vooral verstandinge wedstrijd!
Proficiat meid, je hebt de Nederlandse een " poepie laten ruiken" :)

Greetz, J.

Gepost door: Jorgen & Co | 08-11-09

alweer veelbelovend Proficiat met de alweer schitterende start van het cross seizoen. We kijken uit naar Deinze. De lenzen zullen op scherp staan

Gepost door: Bart | 09-11-09

mooi! sorry dat ik er niet bij was om te supporteren, maar toch een dikke proficiat met de overwinning. De trend is hopelijk gezet voor een mooi seizoen. Doe zo verder! Groetjes en tot woensdag ;-)
Dikke zoen x

Gepost door: Katrijn | 09-11-09

Hey Camilla,
dikke proficiat met je overwinning!
Veel succes morgen in Deinze!
Xxx Linske

Gepost door: Linske | 14-11-09

De commentaren zijn gesloten.