24-12-08

Op naar 2009...

Hallo!

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik hier iets postte.Na mijn wedstrijd in Oudenaarde zat ik volop in de examenperiode. Vrijdag mocht ik dan ook mijn resultaat afhalen. Ik was zeer tevreden met mijn einduitslag ! Nu ben ik aan het genieten van een welverdiende kerstvakantie…

Tussen de examens door vond ik even de tijd om voor de Belgische atleten te supporteren op het EK dat doorging in Brussel. Een internationale wedstrijd van zo dichtbij meemaken is wel een hele ervaring!! Mijn trainingsmaatje Katrijn zette daar haar beste beentje voor en eindigde op een knappe 32ste plaats! Ik ben fier op mijn maatje!! Ook Griet van AC-Deinze kwam in actie bij de beloften. Zij werd 3de Belgische.

Ook zondag was ik als supporter aanwezig op de Kerstloop in Rieme.De zusjes Vande Riviere deden hun uiterste best en hoopten een mooie plaats te behalen in het sterke deelnemersveld. Katrijn won bij de junioren en Anneleen werd 9de bij de senioren. Dikke proficiat aan allebei!Ook Shari kon na een spannende strijd in haar reeks beslag leggen op de 3de plaats.

Graag stuur ik in deze koude winterdagen aan iedereen warme wensen toe voor het nieuwe jaar 2009.
Prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!!

 

Groetjes Camilla

12:20 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

FIJNE... een fijn kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!!

Gepost door: shari | 24-12-08

bedankt om te komen supporteren, zowel op het EK als in Ertvelde!! Het is superleuk als je er bij bent :-) En het gaat altijd een tikkeltje beter als mijn maatje aan de zijlijn staat te supporteren hé:-) Geniet van de vakantie (zeker nu je niet moet studeren!) en maak er een mooi eindejaar van! Voor het nieuwe jaar wens ik je alvast heel veel mooie (atletiek)momenten ! Tot morgen..
Groetjes, je Tr(ij)(ai)ningsmaatje.
X Khvj!

Gepost door: Katrijn | 27-12-08

De commentaren zijn gesloten.