16-11-08

3 op 3 in Deinze

Heej bezoekertjes,

Vandaag was het zover... Lopen voor eigen publiek in Deinze! Ondanks het druilerige weer was er een recordopkomst van zowel atleten als toeschouwers.

In mijn reeks stonden een 60-tal deelnemers aan de startlijn. Ik startte goed en nam direct de koppositie in handen. Halfweg merkte ik dat er een kleine kloof was geslagen. Ik hield er een strak tempo op na en zo liep ik stilaan verder uit op de achtervolgers. Ook de steile heuvel was niet echt een probleem. Mijn voorsprong groeide nog en zo kon ik de eindstreep overschrijden met 20 seconden voorsprong op Astrid die als eerstejaars mooi tweede werd. Onderweg werd ik vooruitgeschreeuwd door talrijke clubleden, vriendinnen, familieleden en supporters. Een overwinning op een organisatie van mijn eigen club is nog altijd iets speciaals. Ik genoot er dan ook ten volle van! Ik was heel blij dat ik voor eigen publiek mijn 3de overwinning op rij kon behalen Wanneer ik op het podium het hoogste schavotje mocht betreden,was het volop genieten.

Ik ben ook heel blij voor mijn liefste trainingsmaatje Katrijn. Zij kon eveneens proeven van de overwinning in haar categorie na een mooie wedstrijd. Doe zo verder!

Ook andere clubleden zetten hun beste beentje voor en behaalden aldus zeer mooie resultaten. Proficiat aan alle deelnemers!

Bedankt aan Jörgen voor de mooie foto's! Toch maar weer knap gedaan hoor!;)

DSC_7707

DSC_7712


DSC_7721DSC_7723

DSC_7726

Groetjes

Camilla

 

 

 

 

 

18:58 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

MOOOOOOOOOIII Ik heb vandaag weer eens genoten van je demonstratie ! Een zege in eigen Deinze, inderdaad toch nog iets speciaal, ook voor je trouwe supporters.
Wij zijn super trots op jou.

Gepost door: Marc | 16-11-08

proficiat proficiat met je overwinning!!!
en nog veel plezier in het lopen

Gepost door: ine defeyter | 17-11-08

De commentaren zijn gesloten.