10-05-08

eerste 1500!!!

 

Heej,

Na de interclub van vorige week voor de cadetten en scholieren stond een week later de interclub alle categorieën geprogrammeerd.

Aanvankelijk zou ik deelnemen aan 1 aflossingsnummer nl. de 4x400, tot ik deze morgen te horen kreeg dat Ine De Stoop door een kwetsuur niet aan de start zou verschijnen. Daarom werd ik gevraagd om een 1500 te lopen. Voor Ine alvast een spoedig herstel toegewenst! Nog nooit eerder liep ik die afstand. Ik voelde me wat onwennig tussen die “groten”. Na een goede start werd ik na wat drummen teruggewezen naar het achterste deel van het leidende groepje. Ik kon het tempo volgen gedurende de eerste 2 rondjes. Daarna werd het tempo opgedreven en door het uiteenvallen van het groepje kon ik stilaan wat plaatsen winnen. Ik voelde dat er een mooie tijd voor mij mogelijk was. Op 200 meter van het einde kon ik nog wat versnellen en kwam ik over de eindstreep als 5de van 12 deelnemers. Zo kon ik 8 punten bijdragen voor mijn club. Met een tijd van 4.44.83 (een nieuw clubrecord!) was ik zeker tevreden!

Mijn trainingsmaatje Katrijn nam deel aan de 400 en de 4x400! Ook zij zette een mooie tijd neer en voegde zo heel wat punten toe aan het eindklassement!

Uiteindelijk eindigde onze club na ACW en VS op een schitterende 3de plaats!

Het was een mooie namiddag waarin veel schitterende prestaties werden neergezet!

 

Morgen staat ook voor de mannen de Beker Van Vlaanderen op het programma.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door mijn eigen club in Deinze.

Alvast heel veel succes toegewenst voor mijn trainingsmaatjes en clubmakkers! Zet jullie beste beentje maar voor!

Foto's volgen later...

dikke zoen

Camilla

  

 

20:46 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fantastisch ! Eigenlijk 'onvoorbereid' 1500 meter en zo'n schitterende tijd als eerstejaars ! Meer dan dikke proficiat waard, voor jou en het hele team.
Tot woensdag

Gepost door: Marc | 11-05-08

super tijd Wat een tijd!
Zeker als je aan dit voor de eerste maal deelneemt, en je nog maar 1ste jaars cadet bent.
Doe zo voort!

Gepost door: jonas | 12-05-08

De commentaren zijn gesloten.