27-01-08

overwinning in Bornem!


Hallo,

Bornem was de locatie waar ik vandaag aan de start verscheen. Hoewel de zon een beetje scheen, moest je toch genoeg kleren aantrekken om geen kou te krijgen.

In het recreatiedomein Breeven was een rappe en vlakke omloop uitgestippeld. De strakke wind maakte bepaalde delen van het parcours extra lastig. Met ruim 2400 meter voor de boeg startte ik uitstekend. In de lange aanloopstrook liep ik in 2de positie na een atlete van Grimbergen Jolien. De eerste ronde deden we afwisselend kopwerk. In het begin van de 2de ronde dreef ik het tempo op zodat ik een voorsprong kreeg en langzaam breidde ik die uit. Bij het overschrijden van de eindstreep was ik reeds 19 seconden voor. Het is eens een andere manier van winnen. Dit geeft me veel vertrouwen voor volgende week op het Provinciaal Kampioenschap in Ninove!

 

De zusjes Vande Riviere liepen ook een uitstekende wedstrijd in Bornem! Katrijn finishte bij de junioren met ruime voorsprong als eerste! Ook Anneleen liet van zich horen en zette een prachtige prestatie neer als vijfde senior!
Ook Bert was van de partij in Bornem. Hij was meermaals langs het parcours te bespeuren om mij aan te moedigen en de juiste weg te wijzen;-). In zijn wedstrijd eindigde hij verdienstelijk rond de 20-ste plaats.
Veel dank aan mijn trouwe supporters en mijn raadgevende trainer.

 

Marc wil ik ook proficiat wensen met zijn derde plaats in de CrossCup in Hannuit!

De eindzege kan hem nu niet meer ontglippen.

 

Nu is het uitkijken naar het P.K van volgende week. Ik doe alvast mijn best !

Tot volgende week!veldloop Bornem! 001-800

 

PICT1947-800

veldloop Bornem! 002-800
 

PICT1948-800

PICT1949-800

 

veldloop Bornem! 004-800

veldloop Bornem! 008-800

Dikke zoen.

20:02 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hey prachtig gelopen he meid ook al werken je lenzen nog niet helemaal mee;-). gelukkig vond je snel weer het juiste spoor terug. het was weer een plezier je te zien lopen. En nu op naar de kampioenschappen.

groeten
bert

Gepost door: bertje | 27-01-08

Doe zo voort Jammer dat ik je triomftocht niet kon meebeleven. Maar ik was er van in de verte in gedachten bij !
Dikke proficiat ! En vanaf nu wordt het ernst ! We gaan er allen samen voor ! Hard trainen is de boodschap, maar ook op tijd ontspannen. En uitkijken natuurlijk...
Tot woensdag ! Dikke zoen.

Gepost door: Marc | 27-01-08

:) Dikke proficiat meid, het was weer superieur ;) Doe zo voort en op naar volgende week! Je kan het want ik geloof in jou..
Veel liefs van je trainingsmaatje (met kortgeknipte haartjes hihihi :))
HVj x

Gepost door: Katrijn | 27-01-08

Succes zaterdag, na je demonstratie in Bornem ben jij dé te kloppen atleet....Proficiat!

ps: liep jij niet meer dan 2400m ? :)

J.

Gepost door: Jörgen | 29-01-08

De commentaren zijn gesloten.