18-11-07

3de overwinning in eigen Deinze!

Heej bezoekertjes,

Vandaag was het zo ver... Lopen voor eigen publiek in Deinze! Door het schitterende herfstweertje zakten vele atleten en supporters af naar de Brielmeersen.

In mijn reeks stonden er een heel aantal deelnemers te wachten op het startschot. Na de start liep ik ongeveer in 10de positie. Stilaan kon ik naar voor schuiven en een goed plaatsje bemachtigen in de kopgroep. Op de eerste helling probeerde ik afstand te nemen. Al vlug had ik een paar metertjes voorsprong. Nog eventjes goed doorduwen en een mooie kloof was geslagen. Zo kon ik alleen afstevenen op de eindstreep. Onderweg werd ik vooruitgeschreeuwd door talrijke clubleden en supporters. Een overwinning op een organisatie van mijn eigen club is nog altijd iets speciaals. Ik genoot er ook ten volle van! Ik was heel blij dat ik de hooggespannen verwachtingen heb kunnen inlossen. Op het podium op het hoogste schavotje was het volop genieten.

Ik ben ook heel blij voor mijn liefste trainingsmaatje Katrijn. Zij kon ook proeven van de overwinning in haar categorie. Ook andere clubleden zetten hun beste beentje voor en behaalden aldus zeer mooie resultaten. Proficiat aan alle deelnemers!

P1000222-800

DSC_0356-800

 

P1000232-800

dikke zoen

Camilla

20:37 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Weer volop genoten van je loopprestatie ! Your simply the best, zo zingt Tina Turner net op de radio. Beter kan ik het niet zeggen.
Dikke kus en tot woe, neen, vrijdag.
Van je oude trainingmaatje en trouwe supporter.

Gepost door: Marc | 18-11-07

Proficiat ! Drie op een rij, knap Camilla ! Een dikke proficiat ! Tot in Roeselare ? Grts. Jenthé

Gepost door: Ilse, Erik,Jenthé | 19-11-07

Jammer genoeg maar enkele foto's kunnen nemen van jou deze keer..je was gewoon te snel. Proficiat

Gepost door: Bart | 19-11-07

De commentaren zijn gesloten.