02-09-07

nieuw PR op 150!

Hoj,

gisteren deed ik mee aan de stripmeeting in Deinze. Ik kwam aan de start van de 80 en de 150. Rond kwart na drie schoot ik uit de startblokken voor mijn 80. Mijn start was niet zo goed maar ik kon versnellen naar het einde toe. Bepaald door een fotofinish werd ik eerste in een tijd van 11.20! Een nieuwe beste seizoensprestatie. Anderhalf uur later begon de 150. Terug was mijn start niet perfect. Ik eindigde 2de in een tijd van 20.71!! Een nieuw persoonlijk record! Natuurlijk keerde ik met een glimlach op mijn gezicht terug naar huis!

 Proficiat aan de atleten die goede prestaties realiseerden op het BK! Mijn trainingsmaatje,Katrijn werd knap 2de op de 3000!! Zeer goed dat je deze prestatie kon neerzetten. Wat een mooie afsluiter van je prachtig zomerseizoen! Ook mijn andere trainingsmakkers konden zich dit weekend in de kijker lopen. Proficiat hiervoor!!

 Nog twee wedstrijden te gaan en dan is mijn zomerseizoen afgelopen. Volgende week is er de Beker van Vlaanderen voor clubs te Kessel-Lo. Ik zal er deelnemen aan een 1000.

Tot later 

 

DSC02093b

DSC02096b

Bert, mijn trainingsmakker, kwam mijn aanmoedigen! Bedankt Bert!

 kusjes

Camilla
 

 

 

 

 

 

 

13:44 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

GOED ZO Camilla !
Alweer knappe tijden, en dat op de spurtnummers zowaar. Dikke proficiat ! Straks kan ik op training niet meer mee met jou... Zullen we toch nog wat samen voorbereiden voor die twee laatste topmomenten van de zomer ? En diene Bert mag er ook bij zijn...
Tot woensdag en nog eens dikke proficiat.
Kus van Marcske

Gepost door: mARC | 02-09-07

De commentaren zijn gesloten.