09-06-07

nieuw Pr op 1000!!!

Eej,
vanavond liep ik een 1000 in Oordegem. Het waren ideale weersomstandigheden! Met vertraging startte mijn wedstijd rond  6 uur. Er werd snel gestart en de eerste 500 meter kon ik volgen. Daarna nam ik over en kon het hoge tempo blijven aanhouden. Zo liep ik een supersnelle eindtijd beneden de 3 min.(2.59.61!!!!). Een nieuw persoonlijk record en tevens een verbetering van mijn eigen clubrecord!! Ik ben hééééél tevreden!! Eindelijk worden mijn trainingsinspanningen beloond!
Bedankt aan Eric, mijn trainer die duidelijk kon genieten van deze prestatie. Mijn trainingsmakkers (Katrijn, Marc en Bert) wil ik bedanken voor alle aanmoedigingen ! Ook de aanwezigheid van Chris en Marc (V-systems) deed me veel deugd.
Met zo een prestatie kijk ik al uit naar de volgende wedstrijd: het PK in Lokeren. Maar nu eerst nog studeren, dan examens maken en  ... er dan weer invliegen!
 
kusjes, genietende Camilla
 
 
DSC01538b
Samen opwarmen met mijn trainingsmakker.

DSC01541b
Na de wedstrijd met Marc.

DSC01544b
Pronken bij mijn tijd.
DSC01546b

En met Eric op de foto!

21:33 Gepost door Camilla in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

FANTASTISCH ! Ik zei het al : supergoe, fantastisch. Ik heb (net als iedereen) genoten van je knappe race. Alles was goed. Zelfs de tegenstand viel prima mee. En dan je laatste 500 m. Niet verzwakken ! Wat een goede opwarming toch kan doen hé... (grapje). Nogmaals dikke knuffel en tot woensdag. En op school : even goed doen hé.
Marc

Gepost door: marc | 09-06-07

Profociat met een grote P, dat was klasse doe zo verder , we zijn heelllllllllllll content dat we je in ons team hebben, groetjes en ik wens je succes in de volgende wedstrijden

Gepost door: Chris en Timothy | 09-06-07

Amai amai Hoi mn meisje!
Ik hoorde je direct na je wedstrijd (nog aan het uitpuffen enzo:)), en ben zo fier op je!! Wat een tijd zeg.. Je weet dat ik superblij ben voor jou, dat je na al die ellende deze winter nu zo'n prestatie neerzet, ik denk dat niet veel meisjes nog sneller kunnen als jij. Spijtig dat ik niet kon komen kijken.. (STOMME EXAAMEENNSSS!), maar ik supporter en denk aan je van achter mijn bureautje hé! Bedankt voor de leuke trainingen met jou erbij, Het doet echt supergoed dat we jou er bij hebben. En samen hebben we ons binnenpretjes hé (;)) Khoor je wel nog eens vandaag, maar kzalt nog eens zeggen: PROFICIAT !!!
xxx Trijnemijn

Gepost door: Jouw trainingsmaatje thuis:( | 10-06-07

whooooow!!! Dikke proficiat Camilla!!! Amai, zo'n tijd, echt knap ;)
Zeker zo verder doen he:)
Echt een dikke proficiat met deze prestatie!

Vele groetjes,

Evelien

Gepost door: Evelien | 10-06-07

Schitterend ! Een hele dikke proficiat Camilla ! Een knappe wedstrijd en een schitterende tijd ! Succes nog met de komende examens en het PK op 30 juni ! Tot in Heusden. Grts.

Gepost door: Ilse, Erik, Jenthé | 10-06-07

Atijd Rapper dan Bert

super fantastisch.dikke proficiat. En nog veel meer van dat. Vond het zeer spijtig dat ik er niet bij kon zijn( dat ging die fotos van de opwarming zeker ten goede komen).
Dat je rap kon lopen wisten we al ma zo rap.....( allesinds Rapper dan Bert)

groetjes bert

Gepost door: bert | 10-06-07

Prachtig Hey Camilla,

Prachtig meid wat je gepresteerd hebt in Oordegem!
En de manier waar op...ja hallooooo :)
Een dikke proficiat; die heb je dubbel en dik verdient.

Greetz en tot de volgende,

J. x

Gepost door: Jörgen | 10-06-07

Woow Hallo Camilla,
je zou niet zeggen dat jij deze winter hebt stilgelegen... Woow wat een tijd, dat is echt wel zeeeeer knap!! Ik wens je nen dikke proficiat!!!


Groetjes en succes met de (****examens)
Mariska

Gepost door: Mariska | 10-06-07

verbluffend Hey Camilla,

Gewoon een prachtige prestatie, ik hoor veel positieve reactie's rondom u, het gaat je goed,wij hopen u te kunnen bezig zien in Gent op 15 juli ek,
Groetjes en nog veel succes
Vic

Gepost door: Vic Van Hoof | 11-06-07

Mooie prestatie, knap dat je dit reeds zo vroeg in het pisteseizoen presteert. 3' is een magische grens die je reeds vroeg hebt doorbroken.
Vanwege nonkel Kristof

Gepost door: kristof reynvoet | 14-06-07

De commentaren zijn gesloten.